Tuesday, May 27, 2014

PenBEX 2014 mai lagi

Ekspo Usahawan Bumiputra Pulau Pinang, PenBEX 2014 kali ke 13 datang lagi. Ekspo diadakan kat tempat lama juga, Kubang Menerong, Tasek Gelugor pada 31 Mei hingga 8 Jun 2014.

Macam-macam ada dari makanan, kain baju, tanaman hingga haiwan peliharaan.  Bukan setakat tengok saja, ada juga boleh try test tengok mana tau berkenan. Kalau rasa nak cari rakan niaga tau peluang pernigaan atau nak cari produk-produk untuk diketengahkan pun memang terbaik.

Jom lihat produk-produk bumiputra sambil membantu meningkatkan golongan usahawan bumiputra terutama kat Pulau Pinang nie. Kepada yang tak pasti lokasi kat mana, lihat kat Google Map kat bawah.




p/s: Satu ja aku tak berkenan PenBEX tahun lepas... ada kosert artis bertudung tapi seluar ketat bulat. Aku jalan pun malu kat anak-anak. Tahun nie tak payah lah buat cam tu walau nak tarik golongan muda.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...