Tuesday, July 23, 2013

18-24 Julai Jin Mata Satu

Siapa yang dah kumpul anak patung Despicable Me yang di edarkan bersama Happy Meal McD?? Siapa yang dulu laungkan boikot McD tapi dia beratur di McD untuk mendapatkan patung nie, angkat tangan?

Untuk tarikh 18-24 Julai telah diedar patung mata satu. Tentu best, macam jin mata satu.


2 comments:

  1. Assalamua'laikum beb, itu bukan jin mata satu tu adalah Dajal yang kita tunggu kedatangannya sebab aku nak jadi tentera Nabi Isa yg akan memenggal kepalanya....)))) aminnnn (tengah semangat niiii....cuma tak leh pi Syria, kalau tak lama dah aku tinggalkan Gombak ni...he he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam...woiii semangat tuu...aku pun nak join sekali

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...