Monday, April 6, 2015

Pac Man Google Map

Nie dia satu lagi senaman jari untuk yang dok depan PC. Google Map dah sediakan permainan yang legend pada masa dulu-dulu. Permainan Pac man tetapi telah di naik taraf menggunakan jalan raya dalam google map.

Penjuru kiri bawah : ada ikon untuk Pacman. Kena pilih kawasan yang banyak jalan baru boleh main. 
Budak-budak sekarang mungkin tak kenai permainan nie. Permainan yang mudah cuma menggerakkan Pacman menggunakn arrow key untuk makan makanan kat lorong tuu tapi jangan kena cekup dengan hantu jembalang.
Klik ikon Pacman, haaaa boleh main dah. Apa lagi senaman jari lah.

Buat yang dok tengah lepak-lepak tak dak keja tu boleh la main benda nie. Kalau ada kerja jangan buat sebok main benda nie pulak. Kalau stres boleh bawak kereta kat jalan macam pac man, suka hati ja pi depan belakang.


4 comments:

  1. nampak lagi susah dari game pac man yang biasa duk main...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuu la baru mula pun dah laju semacam punya

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...