McDonalds : Terima Kasih Rakyat Malaysia

Terima kasih tak terhingga kepada rakyat Malaysia tak kiralah bangsa apa pun dan agama apa pun yang telah memberi sokongan yang tak berbelah bahagi kepada rangkaian McDonalds. Pagi, 19 Nov dapat beratur depan McDonalds untuk mendapatkan sarapan burger percuma. Mulakan pagi anda dengan dengan McMuffin, jangan lupa baca bismillah.
Promosi burger percuma.
Dah berakhir pagi yang sungguh meriangkan untuk pemakan burger, maklumlah dah beratur panjang dan dapat makan McMuffin percuma yang di tawarkan oleh McDonalds pagi tadi.
Beratur untuk burger
Harap semua berpuas hati. Sekarang kita lihat pula gambar-gambar kekejaman rejim Zionis Israel yang telah mengegarkan secara besar-besaran bumi Palestin pula.

Masih sedapkah McMuffin tu. Adakah kita akan terasa seperti memakan daging saudara-saudara kita di nun di jauh sana? Adakah kita menghayati setiap kunyahan seperti letupan di bumi saudara kita ? Kita dapat beratur panjang untuk mendapat burger percuma, saudara kita berlari kesana-kesini mencari perlindungan. Masih sedapkah seketul burger percuma tu.

Boikotlah semampu mungkin dan jika McMuffin tu saja makanan yang kita boleh jamah untuk hari ini, makanlah.

Jangan mengharap orang lain akan berubah, perubahan bermula dari diri sendiri.

Dalam dok memboikot nie tak dak pula sesiapa yang membangkitkan boikot ROKOK. Rasanya inilah antara sumbangan terbesar. Semua tahu rokok merbahaya dan difatwakan haram oleh beberapa negeri. Dah ada fatwa pun masih dok hisap dan dah dinaikkan harga pun masih dok beli. Macam mana nak boikot. Lainlah McD sebab ada Halal JAKIM.

Fikir-fikirkan...

**Gambar-gambar diatas aku ambil dari internet. Terima kasih kepada jurugambar yang dapat memberi gambaran lebih dekat kemusnahan yang dilakukan rejim haram zionis keatas bumi dan rakyat Palestin.

No comments:

Post a Comment